DeutschEnglishMagyar zur Website von newmagic
slideshow picture

SPL POWERLINES HUNGARY: A MODERN ÉLETVITEL

Az emberi szervezet energiaellátását a vérkeringés, az információ-átvitelt az idegek biztosítják. Ha ezt a képet egy modern városra vetítenénk rá, akkor az elektromos üzemû közlekedési eszközök felsõ vezetékei lennének az erek, a rengeteg adatkábel pedig az idegpályák.

AZ ÖN PARTNERE, HA FELSÕVEZETÉKEKRÕL, ÁRAMSÍNEKRÕL ÉS ENERGIAKÁBELEKRÕL VAN SZÓ

Felsõvezetékek tervezése, létesítése, valamint energiakábelek szerelése az SPL Powerlines Hungary fõ tevékenységi területe. A vállalat szolgáltatásait a modern társadalomban nélkülözhetetlen közlekedési és informatikai infrastruktúrák bõvítéséhez és fenntartásához szükséges, fontos hozzájárulásnak tekinti.

Az SPL Powerlines Hungary új felsõvezetékek, áramsín berendezések építésére, meglévõk bõvítésére és karbantartására szakosodott. A Powerlines Group többi tagjával szoros együttmûködésben helyi és távolsági forgalmi projekteket, kábel- és egyedi szereléseket valósít meg bel- és külföldön.

MEGBÍZHATÓ ÉS MINDIG KÉSZENLÉTBEN ÁLL
A teljes csapat és az ügyvezetõ igazgatók, Erwin Chladek és Balikó Mihály megbízhatóan, felelõsségteljesen és pontos határidõre dolgoznak. Minden esetben megtalálják és megvalósítják a vevõk legkülönbözõbb követelményeire szabott, gazdaságos megoldásokat.