DeutschEnglishMagyar zur Website von newmagic
slideshow picture

A TEAM

Az SPL Powerlines Hungary profikkal végez felsővezeték-, kábel- és egyedi szerelő munkákat. A hosszú évek tapasztalata mellett csapatunkat felelősségteljes munkavégzés és a határidők pontos betartása jellemzi. A pontos munka garantálja a berendezések zökkenőmentes, biztonságos működését; minimálisra csökkenő a szerviz- és karbantartási költségek.

NEM KLASSZIKUS NINE-TO-FIVE-JOB, azaz 8 órás munka

A pontosság és a körültekintés létfontosságú ebben a munkában – mert pl. áram alatti szereléskor nem engedhető meg a hibázás. Ezen kívül a szerelést végzők mindenekelőtt ügyességet, felelősségtudatot és kiemelkedő rugalmasságot hozzanak magukkal: a szerelés akkor kezdődik, ha a vevői keretfeltételek adottak hozzá. A szerelők – a céges zsargonban egy kikacsintással „fogósok”-nak is nevezik őket – igazi csapatjátékosok és becsülik a friss levegőn végezhető munkát. A Powerlines-vállalatok szoros együttműködésében munkatársaink Ausztria-szerte és külföldön is dolgoznak projekteken.

TISZTA STRUKTÚRÁK A JÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSHEZ
Az SPL Powerlines Hungary-n belüli struktúrákat nyitott munkatársi kommunikáció, transzparens információk és rövid döntéshozatali utak jellemzik. Az ügyvezetés, amely a csapat része, mindig és minden munkatársat meghallgat.

ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI KÉPZÉS
„Nem elég tudni, alkalmazni is kell” írta Goethe a Wilhelm Meister vándoréveiben. Ezt az alapelvet követi az SPL Powerlines Hungary, amely munkatársait gyakorlatközpontúan, működő üzemben képezi ki.